Olempa törmännyt tämän kevään aikana vähintään kolmeen mieheen, jotka ovat olleet katkeria tai hyvin katkeria exilleen tai yleisesti vain naisille.

Eräs ystäväni seurusteli itseään huomattavasti nuoremman naisen kanssa. Mies välitti ilmeisesti tästä oikeasti, mutta tämä nainen... tyttönen käyttäyty helvetin teinimäisesti seurusteltaessa. ("Etkö sä ajattele mua yhtään?""Angst, angst, angst") Ei ollut kerta eikä kaksikaan kun sain pyytää ystävääni toistamaan sen mitä tämä tyttö oli tehnyt tai sanonut. Miten helvetissä joku voi oikeasti käyttäytyä tuolla tavalla? Jumalauta naiset! Miten te jotku voitte käyttäytyä niin helvetin kanamaisesti?! (Välihuomautuksena sanottava, että itse olen melkein saman ikäinen.) Muutaman kk seurustelusuhteen jälkeen tyttö "halusi pitää taukoa" ja lopulta hänellä kuitenkin oli toinen mies kainalossa parin seuraavan päivän sisällä. Lopputulos, katkera.

Toinen ystäväni ei taas vain luota naisiin sen jälkeen kun nainen petti häntä. Lopputulos, pelokas

Ja sit tää pahin tapaus. Toivottavasti jaksoitte lukea tänne asti.

Siis, tämä tapaus on vain tuttu, jonka kanssa on ollut juttua kauan sitten. (Joo tuttu, jonka kanssa juttua :'DD ) Hänelläkin vissiin ollut muutama seurustelu suhde takana ja nyttemmin hän on sinkku. Silloin kun hänellä oli minun kanssani pientä vispilän kauppaa, hän oli hauska, huomaavainen, oli valmis matkustamaan pitkänkin matkan päähän takiani jne jne. Se juttu kariutui kuitenkin siihen.

Jälkeenpäin olen pistänyt useamman kerran kädet ristiin ja kiittänyt yläkerran Herraa, että niin kävi. Nykyään jos puhun tämän kyseisen ihmisen kanssa, hän ei edes vaivaudu teeskentelemään olevansa hyvä ihminen. Se jätkä on niiin perus katkera naissukupuolta kohtaan, että luulisi hänen toivottavan naiset hyvin pitkälle helvettiin. Mesessä hän rupesin avautumaan siitä kuinka hän on runkkaamassa (joo) ja tarttisi pientä apua ;) Minä vittuuksiltani laitoin muutaman hauskan "hymiön" hänelle ja totesi suihinotto-kuvan paremmaksi. Syyksi hän mainosti sitä, että naisillaan on ollut niin löysät vitut, että suihinotto on tuntunut aina paremmalta.

Lopputulos helvetillisen ylimielinen, katkera, itsekäs, lapsellinen sovinistipaska.

 

Mitä tähän nyt sitten voisi sanoa. En ole puhunut sille ihmiselle sen jälkeen ja totesin että kannattaa varmaan katkaista muutenkin välit hänen kanssaan. Ei tuntemisen arvoinen.

Teille pikkuteinipilluille voisin sanoa että älkää esittäkö vanhempaa mitä olette jos ette osaa käyttäytyä sen mukaisesti.

Miehille -> Te saatte ainakin mun sympatiat. Muistutan kuitenkin siitä toisesta puolesta, että ei naiset ole teille myöskään syyttä katkeria.