Ei hitto! Ei vitun vitun vittu, miten ihmiselle voi käydä tällä tavalla! ARGH!!!

Rekisteröidyin suomi24 treffi sivustolle tarkoituksena naureskella oman kuntalaisille nuorille miehille jotka etsii naista netistä... Kaikella kunnioituksella kyseisten herrojen naistenmetsästystä kohtaa, mutta kuitenkin...

Hitto... No niin siis sielä rupesi sitten yksi jäpikkä jutustelemaan ja minä tietenkin kiinnostuneena tutustumaan uusiin ihmisiin vastailin takaisin miekkosen viesteihin... Ja voi hemmetti!!!!! se oli meikäläisen ns. entisiä... Onneks se ei tiedä vielä kuka oon... JES JES JES!!!!

Vitsi pomppas sydän kurkkuun kun sain tietää sen nimen... huh huh...

 

Ja sit ajatusleikki:

Kuvittele, että olet menossa todella tärkeään työhaastatteluun. Tälläytyneenä parhampiisi jne.. Ennen haastattelua käyt läheisellä huoltoasemalla vessassa, koska vatsasi tuntuu toimivan yllättävän hyvin.


Vessatoimituksen jälkeen menet pöytään istumaan muutaman tutun luokse, jotka sattuvat olemaan paikalla. He kysyvät mihin olet menossa ja sinä tietenkin vastaa tärkeänä meneväsi työhaastatteluun.
Seuraavaksi tutut utelevat, että miten ajatteli tehdä vaikutuksen kyseiseen haastattelijaan ja kun hyviä tuttuja ovat vastaat näyttäväsi tietenkin tissit.

Puhut niin kovaa, että lähi pöydät varmasti kuulevat, mutta et niin kovaa, että koko huoltoasema raikuisi. Istuskelet siinä vielä jonku aikaan ja lähdet pikkuhiljaa lipumaan kohti määränpäätä.

Seuraava etappi on haastattelu ja saavut paikalle kämmenet hiestä kiillellen. Ketäpä ei jännittäisi kun astelee toimiston ovesta sisään.

Pöydän takana istuu nuori mies.

Juuri se sama joka istui huoltsikalla viereisessä pöydässä...