Buahhhahahaaaa

Hyvää iltaa lapset, taas on kirjoittelun aika! Bella paasaa taas vähän turhasta, mutta lopussa voi löytyä jotain järkevääkin.... Tässä on vierähtänyt tovi kun viimeksi kirjoitin (lue: päässän ei ole liikkunut yhtään mitään).

Rupesin tässä miettimään nykyajan kauneusihanteita uudemman kerran. Laihat ovat muodissa, eikö? Jos olet luuta ja nahkaa niin todennäköisesti olet myös suosittu ja kaunis. (Joo, hoikka on kaunis, luiseva ei) Mutta mutta, näinhän ei ollut ennen. Toisen maailmansodan aikoihin se oli "kauhistus" jos sinulla ei ollut pyöreyttä lanteilla ja pulleita purjeita. (Voi vitsi toi on hyvä ilmaisu :'DDD   ) Olen nähnyt jopa mainoksen menneeltä ajalta " Näillä tableteilla painosi voi lisääntyä jopa 12 kg kuukaudessa! Kokeile, et tule pettymään! Uskomattomia tuloksia! " Laihuus oli sairasta ja on se muuten vielä nykyäänkin.

(kuuntelen tässä samalla Catamenian versiota Teuvo Maanteiden kuningasta. Mielenkiintoinen, kannattaa kuunnella.... :'DDD     )

Toisaalta, ei saa unohtaa näitä jotka ihannoivat sairaanoloista lihavuutta! (Viittaan erääseen nelosen dokumenttiin, hitto se äijä nukku muijansa läskien päällä *oksennus* ) Pyöreä ihminen voi olla toki kauniskin, mutta jos mättää mäkin hamppareita päivittäin napaansa niin sais pikkasen ruveta ajattelemaan ulkomuotoaan. Sama miten hyvä itsetunto oliski... NIIN ETTÄ PUNTILLE SIITÄ!!! Kukaan hitto teidän läskeistä välitä punttisalilla, näkevätpähän että yritätte tehdä jotain ittellenne!!!

 

Jooooo, kiinnostaa kiviäki :D
Sitten voisin toki puhua, sanoa sanasen, paasata vaikka "camirunkkareista" joita esiintyy mm. suomi24 chatissa säännöllisesti.

Jos tunnistit itsesi äsköisestä, niin miks hitossa te ajattelette ihmisten haluavan nähdä jonkun keskenkasvuisen pikkupippelin heiluvan näytöllään? Tai a-b kupin rintoja jossa parhaimmassa tapauksessa loistaa punaset arvet, koska kasvu on pahasti kesken. Ihan oikeesti hei. Useimmat ovat siinä 15 +- 2 vuotiaita. Mua ei ainakaan kiinnostais.

Voisin viedä tätä asiaa vielä syvemmälle ja kyseenalaistaa sen miksi kukaan edes haluaa nähdä pari rasvapalloa pikseleinä ruudulla pomppimassa :'DDDD Luonnossa vois olla pikkusen mukavampaa. (Luonnossa on mukavampaa, varsinkin jos on pari murkkua persuksessa kiinni, vinks vinks xD ) Niitä vois päästä jopa hivelemäänkin ;)

(Mikä on muuten aika kivaa. Miehille vinkiks että rinnat on herkimmillään vähän ennen menkkoja ja nainen voi saada siitä enemmän kiksejä kuin tavallisesti)

Tämä hetkellinen inspiraatio meni ohi. Toivon kuitenkin että saitte jotain irti kirjoituksesta =)

Voisin lähteä luontoon...