Tiedätte varmaankin sen yleisen kliseen, että naiset käyvät yhdessä vessassa. Puuteroivat yhdessä nenää ja sillee, vaihtavat juoruja ja käyvät arvostelemassa muiden vaatteita. Tai sitten se, että naiset käyvät niin usein vessassa? Tai ainakin tällaista olen kuullut. Se kuulkaas miehet johtuu yksinomaan siitä että naisella on kaasuvaivoja.

Yksi hyvä tapa testata suhteenne laatua on vaikkapa ostaa naiselle pierutabletteja (siis sellaisia joiden pitäisi vähentää kaasuuntumista). Jos nainen ottaa tämän huumorilla, niin teillä on tulevaisuus. Tiukkapipot saatte jättää siihen. Muistakaa ottaa kuitenkin huomioon paikan "hienous" -> huumorintajuisellakin naisella voi palaa päreet jos jätkä lyö pullon tabletteja kouraan joukon karvahaalarisia (lue turkis) naisia katselemassa vieressä.

Mutta mistä minun piti nyt oikeastaan puhua oli naisten ja miesten vessakäyttäytyminen. Okei, naiset käy yhdessä vessassa, mutta entäs miehet? Hekin käyvät.

Nyt lukijakunta ilmeisesti älähti, että paskanvitut tuollainen pitää paikkansa. Tulin kuitenkin siihen johtopäätökseen, kun seurailin paikallisen teinihelvetin pihalla, miten poikajoukko kävi järkiään YHDESSÄ pissalla.

Miksi siis naisten vessakäyttäytymistä arvostellaan?

Että näin tänään...